Skip to main content

Ridderrenn for alle

Delta der du bor og med hvem du vil.

Finn en å gå tur med Lag din egen profil

Velkommen til et litt annerledes Ridderrenn

Ridderrennet har alltid bygget på verdien av møter mellom ulike mennesker. Møter som skaper livsglede for alle involverte hvor vi opplever verdiene av mangfold og variasjon i samfunnet.

I år kan vi dessverre ikke møtes fysisk på Beitostølen på grunn av korona-pandemien. Derfor har vi tenkt litt nytt og lanserer Ridderrenn for alle som en erstatning for årets arrangement – men også som en permanent mulighet i årene som kommer. For verdien av å treffe nye mennesker og dele fysiske opplevelser sammen begrenser seg jo ikke til en uke i mars i år. Det er noe vi har glede av hver eneste dag året rundt, så lenge vi lever.

Så hva er egentlig Ridderrenn for alle?

Ridderrenn for alle er en digital møteplass hvor dere kan se hvem som bor i nærheten av hverandre og avtale å gå turer sammen. Noen mennesker er funksjonsfriske, men kanskje litt fysisk inaktive? Andre har en funksjonsnedsettelse som gjør at de har glede av en ledsager på aktiviteten dere velger. Uansett hvem vi er så opplever vi gleden av å gjøre noe sammen med andre. Du kan enten gjennomføre med noen du kjenner, eller finne en meddeltaker her på Ridderrennet.no. Alt er selvfølgelig gratis.

Reglene er enkle:

  • Du må være fylt 18 år
  • Aktiviteten må skje utendørs og i minimum 30 minutter
  • Det må gjennomføres med minst én annen person

Vi synes det er hyggelig om så mange som mulig gjennomfører sitt Ridderrenn for alle i mars da Ridderuka og Ridderrennet egentlig skulle vært gjennomført på Beitostølen. Men det fine med Ridderrenn for alle er at dette er noe dere kan gjøre hele året, så ofte dere vil og med hvem dere vil. Vi ønsker dere alle en god tur – eller godt renn.

Our partners

See all