Skip to main content

Nye Ridderrennet

Ridderrennet har eksistert siden 1964. Det som startet med et skirenn for blinde har utviklet seg til å bli verdens største vintersportsuke for personer med fysisk funksjonsnedsettelse. Vi skaper møteplasser og læringsarenaer, både for deltakere, samarbeidspartnere og ledsagere. Vi lærer oss å forstå hverandre bedre, gir hverandre livsglede samt oppleve verdiene av mangfold og variasjon i samfunnet. For det er i møte med andre vi lærer mest om oss selv.

«Ridderrennet er en bauta»

- Birgit Skarstein, deltager

De siste årene har vi sett et behov for en modernisering på enkelte områder. Vi besluttet å lage nye, oppdaterte nettsider tydeligere relatert til alle de unge deltakerne vi håper å ønske velkommen i årene som kommer. Vi ønsket også å skape en ny, moderne visuell profil som peker framover. For Ridderrennet vil videre, vi kan ikke hvile på gammel laubær. Vinteren 2019 inngikk vi et samarbeid med Aker Solutions, Aker BP og Kværner om støtte på markedskommunikasjon og salg. Det førte til at Janniche Larssen Bockmann ble ansatt som markedssjef. Gjennom henne får vi et blikk utenfra og tilført kompetanse, gjennomføringskraft og ikke minst doblet kapasiteten i administrasjonen som gjorde dette prosjektet mulig.

Vi er stolte over vår nye profil. Den omfavner mangfoldet av de forskjellige menneskene du møter gjennom Ridderrennet. En synliggjøring av ulikheter – og av at alt henger sammen. Fonten er leken og symboliserer at mennesker er forskjellige, men avhengige av hverandre – og at de i møte med hverandre skaper et fellesskap. Akkurat slik vi er. Vi elsker den, og håper dere gjør det også.

Vi er utrolig stolte av nye Ridderrennet. Når vi ikke har kunnet samle folk på våre arrangementer grunnet pandemien, har det vært meningsfullt å jobbe med fremtiden og rigge oss for å gi den magiske følelsen du reiser hjem med fra våre arrangementer – enten du er frivillig eller deltaker.

Reisen vår har vart lenge, men har allikevel så vidt begynt. Vi har planer om å utvikle våre lærings- og mestringsarenaer de neste 60 årene også.

Vi håper du også liker våre nye nettsider. Ta deg en tur! Vi setter pris på alle tilbakemeldinger og hører gjerne fra deg. Savner du noe, eller har du oppdaget feil? Gi oss beskjed.

Velkommen til våre nye sider!

Våre riddere

See all

Our partners